Vinnerbildene fra Vestkysten fotokamp 2021

Vinnerbildene fra Vestkysten fotokamp 2021

Resultatene fra årets Vestkysten fotokamp er klare. 128 medlemmer fra 41 klubber leverte inn 498 monokrome bilder og 514 fargebilder.

Hver av de tre juryene har kåret vinnere i både farge og monokrom, i tillegg er det kåret et beste bilde innen temaene natur (Skodje FK), gatefoto (Bekkalokket FK) og portrett (Haugaland FK), som hver ble belønnet med NSFF-pokal.

  • NSFF pokal til beste gatebilde: «Paraply», Dariusz Ryszard Kieres, Oslo Kamera Klubb
  • NSFF pokal til beste naturbilde: «Seven brothers», Hans-Jørgen Hovelstad, Holmestrand Fotoklubb
  • NSFF pokal til beste portrett: «Autumn girl», Cathrin Flate Reiten, Skodje Fotoklubb

Vestkysten Fotokamp er en norsk circuit, det vil si en fotokonkurranse der man med én levering blir bedømt av flere juryer. Det er klubbene Bekkalokket, Haugaland og Skodje som arrangerer konkurransen, som ble avholdt for sjette gang høsten 2021. Konkurransen har patronat fra NSFF og resultatene teller til NSFF sine nasjonale plaketter. Konkurransen er støttet av CEWE Japan Photo.

Om skribenten

Roald Synnevåg

Tidligere leder og nestleder i NSFF, nåværende styremedlem. Æresmedlem av NSFF og av Bekkalokket Fotoklubb. EsNSFF (1995), AFIAP(1995), ANSFF (1997), ENSFF (1997), HonENSFF (1997), EFIAP (2003), EFIAP-B (2011, EFIAP-S (2014), MFIAP (2014), PPSA (2014), EFIAP-G (2015), EPSA (2015), EFIAP-P (2016), ENSFF-B (2015), ENSFF-S (2016), ENSFF-G (2017), BPSA – Bronze (2017), MPSA (2017).

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )