Vinnerbildene fra 4. Vestkysten fotokamp 2019

Vinnerbildene fra 4. Vestkysten fotokamp 2019

Vestkysten fotokamp er en norsk circuit, det vil si en fotokonkurranse der man med én levering blir bedømt av flere juryer.

Det er klubbene Bekkalokket, Haugaland og Skodje som arrangerer konkurransen, som ble avholdt for fjerde gang nå i høst. Konkurransen har patronat fra NSFF og resultatene teller til NSFF sine nasjonale plaketter.

Hver jury har kåret vinnere i henholdsvis farge og monokrom, og i tillegg er det kåret et beste bilde innen hvert av temaene natur (Skodje), gatefoto (Bekkalokket) og portrett (Haugaland) – disse ble belønnet med NSFF-pokal. 102 medlemmer fra 28 klubber leverte inn 399 monokrome bilder og 406 fargebilder.

Hele resultatlisten finner du her (PDF).

CEWE gavekort i premie til vinnerne:

 • 1. plass: CEWE gavekort på bildeprodukter kr. 1.500,-
 • 2. plass: CEWE gavekort på bildeprodukter kr. 750,-
 • 3. plass: CEWE gavekort på bildeprodukter kr. 350,-

NSFF-pokal til beste natur-, gate- og portrettfoto:

NSFF-pokal til beste naturbilde: "Tiurleik" (Atle Helland, Kvinnherad Fotoklubb)
NSFF-pokal til beste gatefoto: "Eating my own shit" (Ida Kristin Vollum, Haugaland Fotoklubb)
NSFF-pokal til beste portrett: "Reading a book" (Morten Tellefsen, Bekkalokket Fotoklubb)

Juryert av Haugaland fotoklubb

Juryen besto av: Sigurd Wold, Astrid Gjerde, Jone Haakonseth (farge), Øyvind Ek (monokrom). Klikk på bildet nedenfor for å se alle i bildekarusellen:

Juryert av Bekkalokket fotoklubb 

Juryen besto av: Irene Osberg, Terje Bergersen og John Vint. Klikk på bildet nedenfor for å se alle i bildekarusellen:

Juryert av Skodje fotoklubb 

Juryen besto av: Kenneth Enstad, Monica Elise Vestre og Synnøve Tveten. Klikk på bildet nedenfor for å se alle i bildekarusellen:

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i Film 2020 – Norgesmester og Årets klubbb 28. juli 2020
  Norgesmester i Film 2020 er Rune Haaland, Stavanger Videoklubb Rune Haaland vant med disse premieringene: Gull – Tre dager i ørkenen (Dokumentar) Sølv – Hvorfor hest? – (Åpen klasse) Premien er : Gavekort og NSFF-Pokal Årets klubb 2020 er Stavanger Videoklubb Klubben vant med disse filmene: Tre dager i ørkenen (Dokumentar) Sander 8 år (Dokumentar) […]
 • Resultater fra NM i film 2020 17. juli 2020
  Resultatene fra NM i film 2020 er nå klare. Dokumentar- og Åpen klasse hadde flest innleveringer, mens i Fiksjonsfilm ble det dessverre levert få filmer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Sommerbilder: ny runde med CEWE fotokonkurranse! 14. juli 2020
  CEWE Japan Photo innbyr på nytt til fotokonkurranse spesielt for oss i NSFF. Temaet er "Sommerbilder", og innleveringsfrist er 31. august. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Velkommen til 1. Digitalis 2020 5. juli 2020
  Fotoklubben Digitalkameratene inviterer til sin første nasjonale fotokonkurranse for digitale bilder. Innleveringsperiode er 1. august–20. oktober 2020. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Samanlagtresultat vårrunden NM i foto 2020 16. juni 2020
  I vårrunden av NM i foto 2020 vart det levert inn 4922 bilder. Samanlagtresultata er endelig klare og tilgjengeleg her på NSFF.no. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

 • 2019 Ystad Hamn – Prosjekt 9. august 2020
  Ystad Hamn 2019 Ystads fotoklubbs Projekt över utbyggnad av Ystad hamn   Projektet har pågått sedan oktober 2017 och något slutdatum är inte bestämt. Gruppen som deltagit med bilder och fotograferat har varit nio personer. Fotograferandet har utförts i mindre grupper på oftast två till tre personer. Hamnprojektet har tidigare i bilder skildrat Ystads hamns historia från […]
 • NFM2020 Katalogen er forsinket 31. mai 2020
 • NFM2020-Resultater 15. mai 2020
  NFM2020-Resultater Nordisk mester i Fotografi 2020 Farger: Marc Sabat, FinlandMonokrom: Marc Sabat, FinlandAlle i NFFF gratulerer! Premierte (Awards) FargerPremierte (Awards) MonoAksepterte bilder Color og Mono(Sortert på Klass/seksjon, land og etternavn) Vinnere av ‘beste klubb’ Premie: Gullmeldalje + €1000  for hver klasse De tre beste klubbene i hvert land