2nd Fjord-Bergen International Exhibition of Photography

Bekkalokket Fotoklubb arrangerte i 2019 sin andre internasjonale konkurranse; 2nd Fjord-Bergen International Exhibition of Photography.

I år hadde Fjord-Bergen en økning i antall deltakere og bilder. 251 deltakere fra 43 land fra alle verdensdeler sendte inn til sammen 3400 bilder. Det ble deltatt i fire klasser; fritt motiv i monokrom og farge, phototravel og natur. 801 bilder ble antatt/premiert. 20 gullmedaljebilder har vært utstilt på Comfort Hotel Bergen Airport, sammen med en presentasjon på skjerm av alle 180 bildene som fikk awards (hederlig omtale og medalje).

83 norske autorer fra 26 klubber leverte inn 1143 bilder. 163 av disse bildene ble antatt, 25 bilder fikk hederlig omtale og 12 bilder fikk medalje. Det forteller oss at norske fotografer har et høyt fotografisk nivå! Beste norske autor ble for øvrig Atle Sveen fra Moelv Kameraklubb, som på sin side ble beste norske klubb.

FIAP blue pin deles ut til den fotografen som har flest antatte/awards, og i år ble det Arun Mohanraj fra England.

Juryen i 2nd Fjord-Bergen 2019

Juryen besto av f.v. Trond M. Skaret, Bjørn Reidar Olsson og Bjarte Haugland.

Takk til våre sponsorer: Bergen Kommune, Vestland fylkeskommune, G.C. Rieber, Comfort Hotel Bergen Airport og CEWE Japan Photo.

Gullmedaljer fargeklassen:

Gullmedaljer monokromklassen:

Gullmedaljer naturklassen:

Gullmedaljer reiseklassen:

Om skribenten

Roald Synnevåg

Tidligere leder og nestleder i NSFF, nåværende styremedlem. Æresmedlem av NSFF og av Bekkalokket Fotoklubb. EsNSFF (1995), AFIAP(1995), ANSFF (1997), ENSFF (1997), HonENSFF (1997), EFIAP (2003), EFIAP-B (2011, EFIAP-S (2014), MFIAP (2014), PPSA (2014), EFIAP-G (2015), EPSA (2015), EFIAP-P (2016), ENSFF-B (2015), ENSFF-S (2016), ENSFF-G (2017), BPSA – Bronze (2017), MPSA (2017).

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )