Strandryddeuka – er din klubb med?

Strandryddeuka – er din klubb med?

Denne uka er det strandrydding som er i fokus for mange. Også vi fotografinteresserte kan bidra her, både som dokumentarister og som ryddere. Vi har tidligere publisert en sterk appell fra direktemedlem June Grønseth, men også andre NSFFere er engasjerte.

Skal du eller din klubb bidra? Send oss gjerne bilder, så publiseres disse i et eget galleri der vi gjør stas på de som stiller opp!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/AwZELdcC2ZU?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Videoen viser Bekkalokket FK under sin strandryddedag i 2017. Lørdag 5. mai i år stiller de opp igjen, da skal de på strandryddedag i Øygarden vest for Bergen. (foto: Jan Standal)

PS: Scandic Hotels slår på stortromma og spanderer frokost på strandrydderne på lørdag, se deres skjema for ledige steder og booking av plass.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Nyhetsmagasin fra FIAP, med innslag fra Norge 28. november 2023
  I novemberutgaven av FIAP News finner du et firesiders oppslag om FIAP-ungdomsbiennalen i Bergen! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmester i foto 2023 5. november 2023
  Vi gratulerer Nina Carlsen som Norgesmester i foto 2023, og Mariusz Redlich som årets ungdomsfotograf 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultater NM 2023 høstrunden 5. november 2023
  I høstrunden av NM i foto 2023 ble det levert inn 5415 bilder fordelt på 7 klasser og 49 bilder i ungdomsklassen Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultater fra klubb NM 2023 3. november 2023
  Vi gratulerer Bryne fotoklubb som årets klubb! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra høstrunden av NM i foto 2023 16. oktober 2023
  Her er statistikk fra NM i foto, høstrunden 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )