Hustadvikamedlemmer med separatutstilling

Hustadvikamedlemmer med separatutstilling

Tre medlemmer av Hustadvika fotoklubb går sammen om å holde egen utstilling i lokalene til Bud Kystmuseum på Ergan. Utstillingen varer i én dag, og vil for det meste by på bilder fra lokalområdet.

Hustadvika og Atlanterhavsveien er godt kjent med sine fantastiske natur, og flere steder i området er som ikoner å regne for lokalbefolkningen. Det blir også noen bilder fra litt lenger unna, blant annet fra Island og den kjente Kannesteinen.

Fotografene håper mange vil komme og besøke utstillingen den ene dagen utstillingen varer, 10. februar fra klokka 11 til 17! Det er gratis inngang, og det blir salg av kaffe og kaker – og bilder.

Om utstillerne

De tre fotografene har mest fokus på natur, landskap og dyreliv, men tar andre bilder også når sjansen byr seg. En kort presentasjon:

Arnfinn Malmedal
Født og oppvokst i området. Har holdt på med foto mer eller mindre siden midten på 80-tallet. Tar mest natur, landskap og wild life men går ikke av veien for andre tema heller.

Eva Frisnes
Født i Sverige men oppholdt seg hele sitt voksne liv her på nord-vestlandet og i den vakre fiskelandsbyen Bud. Den mest allsidige av de tre utstillerne, med bilder fra mange settinger.

Sylwia Grabinska
Født i Polen, bodde i Sverige noen år hvor hun fikk fotointeressen, og har nå bodd på nord-vestlandet i over 3 år. Fotokunstner som har fått mange premierte bilder de siste årene.

Utstilling Bud februar 2018, plakat

Om skribenten

Birgit Fostervold

Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )