Fotokafé ga nye medlemmer til Hustadvika fotoklubb

Fotokafé ga nye medlemmer til Hustadvika fotoklubb

Helga 18.–19. november arrangerte Hustadvika Fotoklubb fotokafé på Bud museum – Ergan Kystfort, der vi nå holder våre klubbmøter. Dette var en salgsutstilling der medlemmene presenterte foto, hovedsakelig med motiver fra nærområdet. I tillegg kunne klubben by på bildevisning og foredrag av Øivind Leren som i disse dager gir ut fotoboka: «Romsdal, naturen – landskapet – lyset.»

Det var kjekt å kunne presentere salgsutstillingen i det flotte lokalet på Ergan. Denne helga spilte været opp med regn og vind slik det ofte kan gjøre på høsten, men bak de store panoramavinduene kunne de besøkende drikke sin kaffe og nyte den ypperste utsikten mot storhavet. Det ble mang en god fotoprat med medlemmer fra klubbene i distriktet.

Når vi nå i ettertid fikk nyinnmeldinger til klubben, må vi si oss meget godt fornøyd med arrangementet!

Bilder ved Sylwia Grabinska.

Om skribenten

Hans Høye

Sekretær i styret til Hustadvika fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )