Kreativ Foto Bergen med navnekonkurranse før workshopuke

Kreativ Foto Bergen med navnekonkurranse før workshopuke

Lyst til å vinne en workshop? Eller gavekort fra JapanPhoto? Kreativ Foto Bergen er godt i gang med å planlegge en hel uke med workshoper med mange tema og supre fotografer! Alt blir lagt til Fana Folkehøgskule hvor du har anledning til å delta på hele uken eller bare deler av den. Nå trenger vi DIN hjelp til å finne et godt navn på denne uken som blir i fotogledens navn. Send oss forslag til gode navn – og gjerne forslag til en logo også, men det er ikke påkrevet. Vi ser frem til mange kreative forslag.

Les mer om workshopuka og navnekonkurransen på kreativfotobergen.com.

Om skribenten

Unni Brekke

Medlem i Bekkalokket Fotoklubb. NSFF Årbokredaktør i perioden 2007–2015. ANSFF, ENSFF, EsNSFF, HonENSFF, Æresmedlem NSSF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )