Stemningsrapport fra Fotografiets Dager 2017, dag 1!

Stemningsrapport fra Fotografiets Dager 2017, dag 1!

Første dag av Fotografiets Dager 2017 går mot slutten, og her kommer en liten bildekavalkade som forhåpentligvis lokker noen av dere til å legge søndagsturen hit i morgen! Da er nemlig den egentlige Fotografiets Dag, med visning av den juryerte utstillingen, showshoot med Jon Klasbu, printetips i regi av Japan Photo, en rekke sweet’n’short foredrag med museets egen formidler, konkurransen Fotosprinten, instawalk og mye mer! Vi er fire representanter fra NSFF tilstede, «bevæpnet» med årbøker og generelt godt humør. Kom innom verkstedhallen og si hei!

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

  • Olle S Lundgren awarded HonENFFF 10. februar 2024
    During the annual general meeting in 2024, outgoing board member Olle S. Lundgren was awarded the HonENFFF title. Click the title to read the full post.
  • Remember applying for the MNFFF by February 15 29. januar 2024
    All members with an NSMiF title of Silver value or higher are eligible to apply for a Master of Photography NFFF – our portfolio award. The deadline for applying is 15 February. Click the title to read the full post.
  • NSMiF update as of January 2024 4. januar 2024
    As we journey into 2024, 39 Nordic photographers have been awarded new NSMiF titles. Click the title to read the full post.