Stemningsrapport fra Fotografiets Dager 2017, dag 1!

Stemningsrapport fra Fotografiets Dager 2017, dag 1!

Første dag av Fotografiets Dager 2017 går mot slutten, og her kommer en liten bildekavalkade som forhåpentligvis lokker noen av dere til å legge søndagsturen hit i morgen! Da er nemlig den egentlige Fotografiets Dag, med visning av den juryerte utstillingen, showshoot med Jon Klasbu, printetips i regi av Japan Photo, en rekke sweet’n’short foredrag med museets egen formidler, konkurransen Fotosprinten, instawalk og mye mer! Vi er fire representanter fra NSFF tilstede, «bevæpnet» med årbøker og generelt godt humør. Kom innom verkstedhallen og si hei!

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )