Kragerø Fotoklubb med sensommerutstilling

Sensommerutstilling med Kragerø Fotoklubb

Kragerø Fotoklubb har hatt en aktiv sesong, og åpner sin andre utstilling for året – i Galleri Kragerø (Fredrik Brubakkens lokaler på brygga, ved Jensemann).

Denne gangen er 14 fotografer representert på utstillingen. Disse er (i alfabetisk rekkefølge) Inger Arnesen, Svein Ivar Ask, Siri Dippner Bakke, Bjørn Bjerkhaug, Odd Halsen, Marit Hestangen, Terje Isaksen, Frøydis Nicolaysen, Andre Ekeberg Nilsen, Rune Torp Olsen, Arvid Randahl, Asle Sollid, Anita Tovsen og Mick Travis.

Dette er fotografer med ganske forskjellige uttrykk, slik at utstillingen temamessig vil favne vidt – fra natur til PhotoArt, fra farver til sort-hvitt. Formatet og hvilket materiale bildet er produsert på vil også variere fra fotograf til fotograf. Hver fotograf kan stille med 12 bilder, slik at det totalt vil være over 100 bilder presentert på utstillingen. Bare 28 av disse får plass på veggene. De andre vil være tilgjengelige i krybber og på bord – til å bla igjennom.

For at flest mulig av fotografene skal få anledning til å presentere flest mulig av sine motiver, vil det også være en utskifting av bilder underveis – så besøk oss gjerne flere ganger.

Utstillingen blir åpnet av ordfører Jone Blikra lørdag 12. august kl. 12:00, og vil være åpen frem til og med fredag 25. august. Galleriet er åpent fra klokka 12 til 18 tirsdag–søndag, mandager stengt.

Bildet viser et utvalg av de utstillende fotografer, fra venstre: Svein Ivar Ask, Marit Hestangen, Mick Travis, Bjørn Bjerkhaug, Odd Halsen og Arvid Randahl.

Et utvalg av fotografene som deltar i Kragerø Fotoklubbs sensommerutstilling

Kragerø Fotoklubb – med foto i fokus gjennom fire tiår

Kragerø fotoklubb ble dannet i 1971. Vi har hverken krav til fotoutstyr, kompetanse eller alder. Det eneste du behøver er en interesse for fotografi! Klubbens formål er å fremme interessen for foto som uttrykksmåte og kunstform. Komme sammen med mennesker som har samme interesse, diskutere foto og ha det trivelig sammen i et sosialt godt miljø.

Du er hjertelig velkommen til å møte opp på neste fotomøte!

Om skribenten

Arvid Randahl

Medlem og kasserer i Kragerø fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )