Jubileumsutstilling med Tønsberg Kamera Klubb

Jubileumsutstilling med Tønsberg Kamera Klubb

Tønsberg Kamera Klubb fyller 70 år i år! I jubileumsåret ønsker TKK å gjøre litt ekstra for å fremme kultur for foto, bilder og lokal generell kultur og historie for Tønsberg og omegn. I den forbindelse skjer det en rekke ting i klubbregi. Først ut er en jubileumsutstilling i lokalene til den tidligere butikken «Liten» i Prestegata 3-5.

Åpningstider

lørdag 1. april kl 12–16
torsdag 6. april kl 12–19
lørdag 8. april kl 12–16

Utstillingen inneholder bilder som klubben tidligere har presentert på Eidsfoss, noen av bildene har hengt oppe på Kilden kino, og noen er vinnerbilder fra klubbkonkurransen «Kveldens bilde» gjennom 2016.

Andre arrangement i 2017

Videre gjennom året kommer snart ny gangbru-utstilling opp, med tema «Med skråblikk på Tønsberg by». Dette er en utstilling som vil henge i sommermånedene til glede for tilreisende og Tønsbergs innbyggere.

Det kommer også etter hvert bilder som vindusutstillinger gatelangs, og enda er det flere ting er på trappene.

Tønsberg Kamera Klubb ble stiftet 25. april 1947. Møtet ble holdt i Sjømannshjemmets salong, etter at en tiltakskomité bestående av Ragnar Lind Jørgensen og Rolf Andersen, hadde invitert til dette. Lind Jørgensen ble klubbens første formann. Nåværende leder er Knut Fonn.

Tønsberg Kamera Klubb logo
Tønsberg Kamera Klubb jubileumslogo

Tønsberg Kamera Klubb – en av Norges største og kanskje mest aktive fotoklubber

Tønsberg Kamera Klubb skal stimulere til kreativitet og utvikling gjennom å arrangere fotoutstillinger og fotokonkurranser. Vi ønsker å øke kunnskapen gjennom kurs og bildevisninger. I tillegg skal klubben være et positivt, sosialt og kulturelt miljø – for alle våre medlemmer spesielt, og for Tønsberg generelt.

Her finnes et bredt spekter av fotografer, på alle nivåer; vi lærer av hverandre. Hver og en bestemmer sitt ambisjonsnivå, men felles for alle er at vi ønsker å bli bedre fotografer! Hvilket utstyr du benytter er mindre viktig.

Vi møtes en til to ganger i måneden for å utveksle erfaringer, se på bilder og lære. Innimellom har vi aktivitetsmøter, turer og kurs. Gjennom Kveldens bilde, bildediskusjoner, tema, kurs og foredrag henter vi inspirasjon og kunnskap. Vi liker ideer og innspill, det er slik klubben og medlemmene utvikler seg.

Velkommen skal du være!

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • 3. Fjord-Bergen exhibition of photographic art 2020 5. september 2020
  Bekkalokket fotoklubb inviterer til den internasjonale fotokonkurransen 3rd Fjord-Bergen Exhibition of Photographic Art 2020. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 5. Vestkysten fotokamp 2020 3. september 2020
  Bekkalokket Fotoklubb, Haugaland Fotoklubb og Skodje Fotoklubb inviterer til den femte Vestkysten fotokamp. Én innlevering – tre juryeringer! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Invitasjon til NM i foto, høstrunden 2020 25. august 2020
  Velkommen til NM i foto 2020 del to, høstrunden. Tema for ekstraklassen denne gang er Eventyr. Finn all praktisk informasjon og regler i denne artikkelen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • UNICA – UNICA Film Show 2020 – the aftermath 20. august 2020
  Se filmene fra det NSFF-regisserte filmshowet som erstattet årets UNICA-konferanse. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Premierte filmer NM i Film 2020 16. august 2020
  Se de premierte bidragene til NM i film 2020 her! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

 • NFM2020-Katalogen er her! 16. september 2020
  NFM 2020 Katalogen er lagt ut Her er katalogen fra Nordisk FotoMesterskap 2020  
 • 2019 Ystad Hamn – Prosjekt 9. august 2020
  Ystad Hamn 2019 Ystads fotoklubbs Projekt över utbyggnad av Ystad hamn Projektet har pågått sedan oktober 2017 och något slutdatum är inte bestämt. Gruppen som deltagit med bilder och fotograferat har varit nio personer. Fotograferandet har utförts i mindre grupper på oftast två till tre personer. Hamnprojektet har tidigare i bilder skildrat Ystads hamns historia från och […]
 • NFM2020 Katalogen er forsinket 31. mai 2020
  Home News Salons Honoured Members Invited Members Project Grant Contact Menu Home News Salons Honoured Members Invited Members Project Grant Contact NFM2020 Katalogen er forsinket Redaksjonen må dessverre informere om at katalogen er forsinket. Det skulle så gjerne stått ‘2020’ på bildet til høyre, men dere må være litt tålmodige. Vi jobber det vi kan […]