Gratis foredrag om undervannsfotografi

Gratis foredrag om undervannsfotografi

Nysgjerrig på undervannsfotografi? NSFF-medlemmer som er i nærheten av Kristiansund førstkommende lørdag kveld (25. mars) inviteres til gratis foredrag om undervannsfoto med Nils Aukan på klubbhuset til Kristiansund Dykkerklubb (kart). Oppstart kl 20! Rune Edvin Haldorsen (Oslo KK) skriver:

Foredraget er i forbindelse med en workshop i undervannsfoto som jeg holder i helga, men er åpent for alle uansett hva de måtte mene om havet. Nils er en av Norges beste undervannsfotografer og har holdt flere foredrag på Nordic Light. Han er en morsom historieforteller og verdt å få med seg!

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )