Norgesmesterne med ny salgsutstilling

Norgesmesterne med ny salgsutstilling

Oseberg Photo Society er en av Norges aller minste fotoklubber, med foreløpig kun 14 medlemmer. Det er imidlertid en aktiv og ambisiøs gruppe fotografer, som kan smykke seg med tittelen norgesmestre i foto 2016. Nylig presenterte de en ny salgsutstilling på sitt faste «galleri», Babels Café i Tønsberg.

Temaet for utstillingen er «Natur», og utstillingsperioden varer til 1. juni.

Åpningstider

Man—fre: 08—18
lør: 09.30—17
Babels Café, Kammegaten 1, 3110 Tønsberg (kart)

Salgsutstilling Oseberg Photo Society 2017
Oseberg Photo Society

Oseberg Photo Society

Oseberg Photo Societys (OPS) hovedformål er å fremme og ivareta medlemmenes store og genuine fotokunnskap, interesse og passion for fotografering, samt å skape et godt og positivt miljø hvor fotografering står i høysete. Målet er å arbeide i lag og gjøre hverandre bedre. OPS har til formål å arbeide for større utbredelse og mer kjennskap til fotografiet og fotografering. Vi skal stimulere til kreativitet og utvikling gjennom å arrangere fotoutstillinger, fotokonkurranser og andre aktiviteter. Vi skal øke kunnskapen til den enkelte gjennom kurs, workshop, prosjekter og bildevisninger o.a. Klubben skal også være et positivt, sosialt og kulturelt miljø for alle våre medlemmer.

Klubben holder til i Tønsberg, men har medlemmer fra flere kommuner i Vestfold. OPS har kontinuerlig en fotoutstilling på Babels café i Tønsberg.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )