Oslo Kamera Klubb med 95-årsjubileumsutstilling

Oslo Kamera Klubb ønsker velkommen til 95-årsjubileumsutstilling! Det blir vernissasje 20. desember klokken 1800, og utstillingen henger kun i fire dager (til 23. desember). Klubben presenterer et femtitalls spennende bilder som favner over temaet Grenseløse Oslo.

Utstillingen henger på Galleri Albin Upp (kart), åpningstider:
tirsdag—fredag: 1200—1700
lørdag—søndag: 1200—1600
(mandag stengt)

Oppdatert: NRK besøkte utstillingen (link)

OKK 95-årsjubileumsutstilling

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )