Jørgen Skaug årets fotograf i Lillehammer Kameraklubb

Jørgen Skaug årets fotograf i Lillehammer Kameraklubb

Jørgen Skaug årets fotograf

Fotograf Jørgen Skaug gikk for sjette gang til topps i Lillehammer Kameraklubbs årlige fotokonkurranse. Den som deltar i alle klubbens konkurranser og scorer flest poeng gjennom i løpet av året utnevnes til Årets fotograf. Konkurransetemaene har vært meget krevende og varierte, og i hard konkurranse med omlag 40 andre deltagende medlemmer har Skaug jevnt og trutt sanket poeng gjennom hele året. Under klubbens julemøte ble han hedret med Lillehammer Kameraklubbs gjeveste trofé, det polerte LKK-emblem i stål og edelt tre.

Den aktive amatørfotografen har et spesielt blikk for gode motiver og han har en egen evne til å fortelle en god historie med sine bilder.

Heder også til andre medlemmer

På julemøtet ble også flere av klubbens medlemmer hedret, noen for langt og trofast medlemskap og noen for administrativ tjeneste for klubben. Det er ingen snarvei til disse nålene, statuttene er klare, og nøye regnskap blir ført. Gullnåla henger høyt og krever formidabel innsats og langt medlemskap. Klubbens dokumenter er godt bevart hos Opplandsarkivet på Maihaugen og er til god hjelp når ting krever dokumentasjon og historie skal skrives.

Det ble delt ut heder i form av diplom og nåler med klubbens emblem i valørene bronse, sølv og gull. Bildet nedenfor viser, fra venstre med bronse Jørgen Skaug, Per Sture Jensen, Johnny Berg, Jan Vorgaard, Egil Sorgendal, leder og æresmedlem fra 2011 Bjørn Riise, Daniel Shay Lunt og Rune Johannessen; Siv Helene Kolås og Frid-Jorunn Stabell med sine sølvnåler, og helt til høyre Arne K. Braaten med gullnål.

Julemøte Lillehammer Kameraklubb 2016 (foto: Arnfinn Johansen)

Om skribenten

Rune Johannessen

Medlem i Lillehammer Kameraklubb

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra vårrunden av NM i foto 2023 15. mars 2023
  Her er statistikk fra NM i foto, vårrunden 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Snart klart for innlevering til årets Nordiske Fotomesterskap! 20. februar 2023
  18. mars åpner innleveringen for det 7de Nordiske Fotomesterskap 2023. Som tidligere konkurreres det i to digitale klasser; farge og monokrom. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 6. Munken fotokonkurranse 2023 16. februar 2023
  Trondhjems Kameraklubb inviterer til 6. Munken 2023 – Trondheim nasjonale fotokonkurranse. Fristen for innlevering er 2. april. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vinnerne i NSFF x CEWE Photo Award 2022 er kåret! 1. februar 2023
  Vinnerne i den norske delkonkurransen av årets «Our world is beautiful» CEWE Photo Award er kåret: fjorårets sølvvinner Audun Nygaard klatret et trinn opp og stakk av med seieren! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Det blir treff i Trondheim 2.–4. juni 2023! 24. januar 2023
  Trondhjems Kameraklubb jubilerer og inviterer alle til film- og fototreff 2.–4. juni, med tema Mennesker og møteplasser. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )