Jørgen Skaug årets fotograf i Lillehammer Kameraklubb

Jørgen Skaug årets fotograf i Lillehammer Kameraklubb

Jørgen Skaug årets fotograf

Fotograf Jørgen Skaug gikk for sjette gang til topps i Lillehammer Kameraklubbs årlige fotokonkurranse. Den som deltar i alle klubbens konkurranser og scorer flest poeng gjennom i løpet av året utnevnes til Årets fotograf. Konkurransetemaene har vært meget krevende og varierte, og i hard konkurranse med omlag 40 andre deltagende medlemmer har Skaug jevnt og trutt sanket poeng gjennom hele året. Under klubbens julemøte ble han hedret med Lillehammer Kameraklubbs gjeveste trofé, det polerte LKK-emblem i stål og edelt tre.

Den aktive amatørfotografen har et spesielt blikk for gode motiver og han har en egen evne til å fortelle en god historie med sine bilder.

Heder også til andre medlemmer

På julemøtet ble også flere av klubbens medlemmer hedret, noen for langt og trofast medlemskap og noen for administrativ tjeneste for klubben. Det er ingen snarvei til disse nålene, statuttene er klare, og nøye regnskap blir ført. Gullnåla henger høyt og krever formidabel innsats og langt medlemskap. Klubbens dokumenter er godt bevart hos Opplandsarkivet på Maihaugen og er til god hjelp når ting krever dokumentasjon og historie skal skrives.

Det ble delt ut heder i form av diplom og nåler med klubbens emblem i valørene bronse, sølv og gull. Bildet nedenfor viser, fra venstre med bronse Jørgen Skaug, Per Sture Jensen, Johnny Berg, Jan Vorgaard, Egil Sorgendal, leder og æresmedlem fra 2011 Bjørn Riise, Daniel Shay Lunt og Rune Johannessen; Siv Helene Kolås og Frid-Jorunn Stabell med sine sølvnåler, og helt til høyre Arne K. Braaten med gullnål.

Julemøte Lillehammer Kameraklubb 2016 (foto: Arnfinn Johansen)

Om skribenten

Rune Johannessen

Medlem i Lillehammer Kameraklubb

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )