Ny nasjonal konkurranse: Vestkysten Fotokamp

Ny nasjonal konkurranse: Vestkysten Fotokamp

Skodje Fotoklubb, Bekkalokket Fotoklubb og Haugaland Fotoklubb inviterer alle fotografer bosatt i Norge til Vestkysten Fotokamp 2016. Dette blir den første norske «circuit», altså tre konkurranser med tre forskjellige juryer, i tre byer – med én innlevering!

Konkurransen har fritt tema i to klasser – mono og farge – og man kan levere inntil 4 bilder i hver klasse. Innlevering skjer via medlemssiden din på www.nsff.no. Deltageravgiften er på 300 kroner, dette dekker deltagelse for én fotograf innenfor begge temaene i alle tre konkurransene. Fotokampen er godkjent av NSFF som tellende til NSFF-plaketter og -hederstegn.

Premier består av gavekort fra Japan Photo til de 3 beste. Videre vil beste naturbilde (juryert av Skodje), beste gatefoto (juryert av Bekkalokket) samt beste portrett (juryert av Haugaland) premieres med NSFF-pokal.

Innleveringsperioden har alt begynt, og avsluttes 1. desember. Juryering skjer medio desember, og resultatene offentliggjøres ved nyttår. Konkurransen vil stilles ut flere steder i løpet av våren 2017.

Les reglene i sin helhet samt annen viktig informasjon på nsff.no!

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )