Ny nasjonal konkurranse: Vestkysten Fotokamp

Ny nasjonal konkurranse: Vestkysten Fotokamp

Skodje Fotoklubb, Bekkalokket Fotoklubb og Haugaland Fotoklubb inviterer alle fotografer bosatt i Norge til Vestkysten Fotokamp 2016. Dette blir den første norske «circuit», altså tre konkurranser med tre forskjellige juryer, i tre byer – med én innlevering!

Konkurransen har fritt tema i to klasser – mono og farge – og man kan levere inntil 4 bilder i hver klasse. Innlevering skjer via medlemssiden din på www.nsff.no. Deltageravgiften er på 300 kroner, dette dekker deltagelse for én fotograf innenfor begge temaene i alle tre konkurransene. Fotokampen er godkjent av NSFF som tellende til NSFF-plaketter og -hederstegn.

Premier består av gavekort fra Japan Photo til de 3 beste. Videre vil beste naturbilde (juryert av Skodje), beste gatefoto (juryert av Bekkalokket) samt beste portrett (juryert av Haugaland) premieres med NSFF-pokal.

Innleveringsperioden har alt begynt, og avsluttes 1. desember. Juryering skjer medio desember, og resultatene offentliggjøres ved nyttår. Konkurransen vil stilles ut flere steder i løpet av våren 2017.

Les reglene i sin helhet samt annen viktig informasjon på nsff.no!

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )