Vidar Samuelsen stiller ut i S9, Oslo

Vidar Samuelsen stiller ut i S9, Oslo

Vidar Samuelsen, medlem i Steinbruddet fotoklubb, ønsker velkommen til vernissage og åpning av fellesutstilling med maleren Liv Ulveng, lørdag 3. september kl. 15.00. Utstillingen henger i lokalene til galleri S9 på Grünerløkka i Oslo, og varer til og med 16. september 2016.

Åpningstider Galleri S9:

Onsdag til søndag: kl 13.00—17.00
Mandag og tirsdag: STENGT

Samuelsen sier selv om sin fotointeresse:

Noen dekorer lerret med penselstrøk av maling, jeg liker lerret med penselstrøk av lys!

Min store pasjon og altoppslukende interesse er foto og fotografi. Jeg har ingen ambisjoner om å drive med foto profesjonelt – det skal være min mulighet til å unnslippe hverdagen i ny og ne, og å finne ro og rekreasjon i mitt eget fotografiske univers. Jeg har ingen mål med mine foto. Min kreative prosess er av den trege sorten – ja, kanskje jeg til og med er lat, men jeg tar bilder av det jeg har lyst og når jeg har lyst. Har dog en forkjærlighet for klassiske landskap, rustne bilvrak og rock’n roll! Finner inspirasjon overalt fra omgivelsene rundt meg til andre fotografers bilder.

Fra jeg startet med fotografering i 1984, har det samlet seg på seg et større antall fotografier i form av negativer, lysbilder og digitale bildefiler. De aller fleste bildene har ikke sett offentlighetens lys og det vil jeg forsøke å endre på ved å gjøre denne utstillingen. Mitt mål er å børste støv av både gamle og nye fotografier i skuffer, skap og harddisker og fram i lyset hvor de kan betraktes.

Hjemmeside, Vidar Samuelsen: wallofphotos.no

Vidar Samuelsen, utstilling i S9 2016

S9, klikk for Google maps

Parkering:
Meget begrenset i gatene rundt, men det er et P-hus i Herslebsgate 10, «Schouskvartalet P-hus».

Med kollektivt:
Buss 30 og 31, trikk 17 går fra Jernbanetorget. Gå av på holdeplass «Heimdalsgata». Gå litt videre opp Trondheimsveien og ta til venstre inn Kirkegårdsgata. Galleriet finner du i neste kryss.
Trikk 11, 12 eller 13 til «Schous plass». Gå tvers gjennom parken, deretter via Toftes gate, opp Rathkes gate og inn Kirkegårdsgata. Galleriet finner du i neste kryss.

Vidar Samuelsen, utstilling i S9 2016

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )