Vidar Samuelsen stiller ut i S9, Oslo

Vidar Samuelsen stiller ut i S9, Oslo

Vidar Samuelsen, medlem i Steinbruddet fotoklubb, ønsker velkommen til vernissage og åpning av fellesutstilling med maleren Liv Ulveng, lørdag 3. september kl. 15.00. Utstillingen henger i lokalene til galleri S9 på Grünerløkka i Oslo, og varer til og med 16. september 2016.

Åpningstider Galleri S9:

Onsdag til søndag: kl 13.00—17.00
Mandag og tirsdag: STENGT

Samuelsen sier selv om sin fotointeresse:

Noen dekorer lerret med penselstrøk av maling, jeg liker lerret med penselstrøk av lys!

Min store pasjon og altoppslukende interesse er foto og fotografi. Jeg har ingen ambisjoner om å drive med foto profesjonelt – det skal være min mulighet til å unnslippe hverdagen i ny og ne, og å finne ro og rekreasjon i mitt eget fotografiske univers. Jeg har ingen mål med mine foto. Min kreative prosess er av den trege sorten – ja, kanskje jeg til og med er lat, men jeg tar bilder av det jeg har lyst og når jeg har lyst. Har dog en forkjærlighet for klassiske landskap, rustne bilvrak og rock’n roll! Finner inspirasjon overalt fra omgivelsene rundt meg til andre fotografers bilder.

Fra jeg startet med fotografering i 1984, har det samlet seg på seg et større antall fotografier i form av negativer, lysbilder og digitale bildefiler. De aller fleste bildene har ikke sett offentlighetens lys og det vil jeg forsøke å endre på ved å gjøre denne utstillingen. Mitt mål er å børste støv av både gamle og nye fotografier i skuffer, skap og harddisker og fram i lyset hvor de kan betraktes.

Hjemmeside, Vidar Samuelsen: wallofphotos.no

Vidar Samuelsen, utstilling i S9 2016

S9, klikk for Google maps

Parkering:
Meget begrenset i gatene rundt, men det er et P-hus i Herslebsgate 10, «Schouskvartalet P-hus».

Med kollektivt:
Buss 30 og 31, trikk 17 går fra Jernbanetorget. Gå av på holdeplass «Heimdalsgata». Gå litt videre opp Trondheimsveien og ta til venstre inn Kirkegårdsgata. Galleriet finner du i neste kryss.
Trikk 11, 12 eller 13 til «Schous plass». Gå tvers gjennom parken, deretter via Toftes gate, opp Rathkes gate og inn Kirkegårdsgata. Galleriet finner du i neste kryss.

Vidar Samuelsen, utstilling i S9 2016

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )