Innlevering til Bodø Nasjonal 2016 åpnet

Innlevering til Bodø Nasjonal 2016 åpnet

I år er NSFF patron/beskytter for to konkurranser; Bodø Nasjonal – Norges nordligste nasjonale fotokonkurranse – er en av dem. Nå er innbydelse sendt ut og innlevering åpnet. Man kan konkurrere i tre digitale seksjoner: Åpen farge, Åpen monochrome samt Gatefoto monochrome eller farge. Les mer om salongen og finn innbydelsen på nsff.no!

Bodø Nasjonal NSFF logoer

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )