Fortsatt full rulle i Harstad Fotoklubb

Medlemmene i Harstad fotoklubb har stadig noe på gang. Kurs, foredrag, fotosamlinger og ikke minst utflukter. I all slags vær. Som tidligere i vår, da elleve av medlemmene dro sammen på helgetur til Grøtavær utenfor Harstad.

oto: Tina Eilertsen

Båttur i ruskevær i skjærgården utenfor Grøtavær. F.v. Patty, Lise-Marie, Mette, Karstein og båtsmann Geir. (Foto: Tina Eilertsen)

Innlosjert i en av leirskolens romslige boliger var det god plass til både matlaging og fototerping utover kvelden. Noen besøkte Dale kraftstasjon, mens andre valgte båttur mellom holmer og skjær i den vakre skjærgården. Ruskevær og frisk bris, ja vel, men alt vær er bra vær når det gjelder fotografering.

Foto: Lise Marie Mathisen

Dale kraftstasjon på Grytøy — vel bevart som museum. (Foto: Lise Marie Mathisen)

Men vi tar ikke ferie. Vi er klar med mange spennende aktiviteter i klubben vår i nær framtid. Blant annet helgekurs i gatefotografering, sesongavslutning i fjæra og ei egen utstilling under Festspillene.

Foto: Tina Eilertsen

Vått og rått. Ingen hindring for Lise Marie Mathisen! (Foto: Tina Eilertsen)

Harstad fotoklubb

Harstad Fotoklubb

Harstad Fotoklubb har vokst betydelig de siste årene, og har i dag rundt 60 medlemmer. Flere av disse har markert seg i nasjonale og internasjonale konkurranser. Klubben har også interne konkurranser, der en stor del av medlemsmassen deltar. Andre aktiviteter er fotomaraton sammen med andre fotoklubber, interne og eksterne kurs, fototurer i nærområdet, temamøter, fotografering i eget studio og en årlig utstilling som er åpen for alle. Alle fotointeresserte kan være medlem i klubben, man trenger ikke være erfaren fotograf eller ha avansert utstyr.

Om skribenten

Tina Eilertsen

Medlem av Harstad fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )