Filmmiljøet i NSFF søker flere videografer og fotografer som gjør film!

Filmmiljøet i NSFF søker flere videografer og fotografer som gjør film!
Filmmiljøet i NSFF søker flere videografer og fotografer som ønsker å utvikle seg innenfor det å lage film. Film er i hovedtrekk 25 bilder pr. sekund og er fullt mulig med dagens fotokameraer, videokameraer, mobiltelefoner og annet opptaksutstyr.
 
En av filmklubbene tilsluttet NSFF er Bergen Fritidsfilmere som ønsker flere nye medlemmer for å sammen dele kunnskap for å lage bedre og severdige filmer basert på egne videoopptak, uansett opptaksutstyr. Vi mener at filmklubbene i NSFF har mye å tilføre den vanlige fritidsfilmer som ønsker å gjøre noe mer av de digitale bildene og videoklippene som ligger på diverse opptaksutstyr og harddisker. 
Bergen Fritidsfilmere tipper at mange familier og venner så gjerne vil se videominnene igjen som filmfortellinger; ikke bare som løse klipp som har en tendens til å forvinne
 
Hjelpen er ikke lang unna, hvis du engasjerer deg! Ta kontakt via NSFF Filmutvalget ved leder Rune Haaland, filmansvarlig@nsff.no.
Bor du i bergensområdet, så er et tilbud svært nær. Kontaktadressen er  kontakt@bergenfritidsfilmere.no  Vi finner løsninger sammen, om du hiver deg på!

Se vår promovideo. Det tar bare 90 sekunder.

Om skribenten

Roy Morten Gleditsch

Filmskaper siden 1970. Medlem av Bergen Fritidsfilmere siden 1980. Redaktør av NSFF Magasin fra oppstarten til juni 2016, tidligere medlem av Filmutvalget. Æresmedlem NSFF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )