Trondhjems kameraklubb beste skandinaviske i FIAP Club’s World Cup 2018!

Resultatene fra 13 FIAP Club’s World Cup – fotografiets klubb-VM 2018 – er klare, og Trondhjems kameraklubb ble beste skandinaviske klubb! I tillegg ble Håkon Grønning premiert med en bronse individuelt for sitt bilde «Shaped by rough times».

Full resultatliste finner du på fiap.net. Nedenfor ser du bildene Trondhjems kameraklubb deltok med, klikk for å se bildetittel og navn på fotografen.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )