Ungdomsklassen NM i foto 2018

Ungdomsklassen NM i foto 2018: I forrige artikkel presenterte NSFF Magasin Årets ungdomsfotograf 2018, Cato Romero. Han fikk konkurranse helt inn til målstreken, og her viser vi de premierte bildene til de andre ungdommene på «pallen».

Gunnar Svingen

Gunnar fra Sjumilskogen bildegruppe oppnådde 2. og 3. plass i vårrunden med sine bilder. I kombinasjon med to hederlige omtaler og ett antatt bilde i høstrunden sørget dette for at han oppnådde delt andreplass sammenlagt.

Peter Elias Hoddevik

Peter Elias fra Skodje fotoklubb delte andreplassen sammenlagt med Gunnar Svingen. Han oppnådde 1. plass og to antatte i vårrunden, og to Hederlig omtale pluss ett antatt i høstrunden.

Elisabeth Gjerdingen

Eneste jente på pallen ble Elisabeth fra Elverum fotoklubb. Hun tok andreplassen i høstrunden, og oppnådde også én Hederlig omtale i hver av rundene samt to antatte. Med det sikret hun seg tredjeplass sammenlagt!

Om skribenten

Birgit Fostervold

Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )