Ungdomsklassen NM i foto 2018

Ungdomsklassen NM i foto 2018: I forrige artikkel presenterte NSFF Magasin Årets ungdomsfotograf 2018, Cato Romero. Han fikk konkurranse helt inn til målstreken, og her viser vi de premierte bildene til de andre ungdommene på «pallen».

Gunnar Svingen

Gunnar fra Sjumilskogen bildegruppe oppnådde 2. og 3. plass i vårrunden med sine bilder. I kombinasjon med to hederlige omtaler og ett antatt bilde i høstrunden sørget dette for at han oppnådde delt andreplass sammenlagt.

Peter Elias Hoddevik

Peter Elias fra Skodje fotoklubb delte andreplassen sammenlagt med Gunnar Svingen. Han oppnådde 1. plass og to antatte i vårrunden, og to Hederlig omtale pluss ett antatt i høstrunden.

Elisabeth Gjerdingen

Eneste jente på pallen ble Elisabeth fra Elverum fotoklubb. Hun tok andreplassen i høstrunden, og oppnådde også én Hederlig omtale i hver av rundene samt to antatte. Med det sikret hun seg tredjeplass sammenlagt!

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )