FIAP-hederstegn 2018 del 2

Det er delt ut hederstegn fra FIAP for 2018, og her presenteres den andre og siste puljen av norske fotografer som har oppnådd utmerkelser i denne omgang. Se også denne tidligere presentasjonen av de som oppnådde EFIAP/g og EFIAP/s.

EFIAP/b

  • Jørgen Skaug, Lillehammer KK
  • Lars Martin Teigen, Kvinnherad FK
  • Bente Nedrebø, Bekkalokket FK
  • Sandra Üpe-Våge, direktemedlem

AFIAP

  • Ommund Øgård, Trondhjems KK
  • Kari E. Espeland, Tønsberg KK

Klikk på bildene for å se dem i større versjon:

Om skribenten

Birgit Fostervold

Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )