NSFF viser bilder fra ungdomsmedlemmer på Fotografiets Dager i Horten

NSFF viser bilder fra ungdomsmedlemmer på Fotografiets Dager i Horten

Førstkommende helg er det igjen duket for markering av fotografiets fødselsdag på Preus Fotomuseum. De siste årene er arrangementet utvidet fra én til hele tre dagers feiring, og heter nå Fotografiets Dager. NSFF stiller som vanlig med informasjonsstand, og håper å treffe mange medlemmer i løpet av arrangementet!

Standen vår i år vil fokusere på våre ungdomsmedlemmer; vi viser de premierte bildene fra årets første NM-runde samt bildene til ungdomslandslaget som vant FIAP gullmedalje med en flott andreplass i 39th FIAP Youth Digital Biennial. Du kan også få med deg en gratis årbok eller to av tidligere årganger, eller kjøpe den siste utgaven dersom du skulle ønske det.

Også i år er NSFF sterkt representert i den juryerte utstillingen; 12 av de 50 utvalgte er medlem av fotoklubber tilknyttet NSFF. Oslo Kamera Klubb og lokale Tønsberg Kamera Klubb er sterkest representert, med tre deltagere hver. Listen består av disse fotografene:
Aase Marie Dahl (Oseberg Photo Society) • Birgit Fostervold (Homborsund fotoklubb) • Ellen Cecilie Fleischer (Asker og Bærum Fotoklubb) • Finn Rune Christiansen (Fredrikstad Fotoklubb) • Hans Ertzeid Mathisen (Tønsberg Kamera Klubb) • Jan Erik Bamrud (Drammen Fotoklubb) • Kjersti Holst (Oslo Kamera Klubb) • Mona Myklebust (Oslo Kamera Klubb) • Nina Jonsson (Moss Fotoklubb) • Svein Halmrast (Tønsberg Kamera Klubb) • Tore Borg Larsen (Oslo Kamera Klubb) • Trond Jonassen (Tønsberg Kamera Klubb)

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )