Kragerø Fotoklubbs utstilling med Kragerømotiver

Kragerø Fotoklubbs utstilling med Kragerømotiver

22. juni åpnet Kragerø fotoklubb salgsutstilling på Kragerø bibliotek, i Meierigalleriet. 13 av medlemmene stiller ut til sammen 39 bilder. Til utstillingen har det blitt lagt vekt på å lage bilder med Kragerø-tilknytning.

Mange motiver vil være kjente og kjære for Kragerø-folk og alle med tilknytning til byen – og alle andre selvsagt, fordi det rett og slett er fine motiver. Du finner bilder av Kragerø-måker, Øya, Blindtarmen, Jomfruland, Berg, Steinmannen og mange andre steder – noen fra sommeren, noen fra vinteren, noen i tåke og noen med bølgesprut. Blant annet. Du må jo nødvendigvis se alle bildene selv.

Utstillingen kommer til å stå frem til fredag 3. august, så mulighetene er mange til å få den med seg. Så… stikk innom Meierigalleriet på biblioteket i Kragerø i løpet av sommeren!

Åpent i bibliotekets åpningstider:
mandag–onsdag kl. 10–14
torsdag kl. 10–16
fredag kl. 10–14

Om skribenten

Svein Ivar Ask

Styremedlem i Kragerø fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Nytt fra Filmutvalget 9. oktober 2021
  Vi er blitt oppmerksomme på at det er et misforhold mellom invitasjonen til NM i film 2021 og hvordan dette ble utøvd i praksis. For å rette opp i dette utnevner vi derfor to norgesmestere i år. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering 4. oktober 2021
  NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering tirsdag 12. oktober. I denne omgang inviteres alle klubber i Innlandet. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Poeng og kommentarer til antatte i årets NM i film er publisert 26. september 2021
  Resultatene fra årets NM i film er nå loggført og man kan se poeng og kommentarer i konkurransedatabasen. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )