Kragerø Fotoklubbs utstilling med Kragerømotiver

Kragerø Fotoklubbs utstilling med Kragerømotiver

22. juni åpnet Kragerø fotoklubb salgsutstilling på Kragerø bibliotek, i Meierigalleriet. 13 av medlemmene stiller ut til sammen 39 bilder. Til utstillingen har det blitt lagt vekt på å lage bilder med Kragerø-tilknytning.

Mange motiver vil være kjente og kjære for Kragerø-folk og alle med tilknytning til byen – og alle andre selvsagt, fordi det rett og slett er fine motiver. Du finner bilder av Kragerø-måker, Øya, Blindtarmen, Jomfruland, Berg, Steinmannen og mange andre steder – noen fra sommeren, noen fra vinteren, noen i tåke og noen med bølgesprut. Blant annet. Du må jo nødvendigvis se alle bildene selv.

Utstillingen kommer til å stå frem til fredag 3. august, så mulighetene er mange til å få den med seg. Så… stikk innom Meierigalleriet på biblioteket i Kragerø i løpet av sommeren!

Åpent i bibliotekets åpningstider:
mandag–onsdag kl. 10–14
torsdag kl. 10–16
fredag kl. 10–14

Om skribenten

Svein Ivar Ask

Styremedlem i Kragerø fotoklubb.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )