Programmet for Fotofest i Vest 2018 så godt som klart

Programmet for Fotofest i Vest 2018 så godt som klart

Oppdatering 24. april 2018: På grunn av få påmeldte ved fristens utløp så Kreativ Foto Bergen dessverre ingen annen løsning enn å avlyse Fotofest i Vest 2018. NSFF håper de kommer sterkere tilbake!

Det nærmer seg frist for påmelding til Fotofest i Vest for deg som ønsker å benytte deg av NSFF-rabatten på de ulike workshopene. Ved påmelding før 1. april gis 15 % rabatt, mens videre frem til 1. mai gis 10 % rabatt. Her er en oppsummering fra arrangørene!

Program spekket med kjente fotonavn

Med navn som Adrian Sommeling, Richard Terborg, George Fairbairn, Knut-Inge Johnsen og Thor Håkonsen har vi litt av hvert å by på. Også på plakaten finner du Audun Rikardsen, som er kjent for sine fantastiske naturbilder! I tillegg kommer Bjørn Opsahl med 1 1/2 dags workshop med temaet Portrett som uttrykksform. Vi kan melde at lørdagens workshop med Renee Robin kun har én ledig plass. Det begynner å fylles på en del av de andre også, så ikke nøl!

Du finner en oversikt over all aktivitet og priser på denne siden.

Workshops som engasjerer, motiverer og gir nye venner

Fotofest i Vest har flere workshoper hver dag, og du må rett og slett bare velge det som frister mest. Kanskje er du interessert i komposittbilder, eller er studiofotografering noe som frister? Gløder du for det analoge utrykket, eller liker du å komme tett på ditt motiv med en makrolinse?

Under en workshop skal du selvsagt delta aktivt og fotografere selv. Dette er ment å være en aktiv og sosial fotofestival hvor du skal komme hjem med mange minner på brikken – eller filmrullen! – og enda flere minner i hjertet! Vi vet av erfaring at minneverdige workshops skapes der hvor deltagere og kursholdere samles på ett sted og sosialiserer også utenom selve fotograferingen. Derfor har alle muligheten til å velge å overnatte eller bestille pakker hvor man kan delta i fellesmåltider. Vi er fleksible slik at du kan få være med på det DU ønsker! Felles for alle workshops er at vi jobber med å holde prisene våre så lave som mulig, slik at så mange som mulig skal få anledning til å delta.

For de som kun vil se og lytte arrangeres foredrag

Har du ikke anledning til å være med på en workshop så kan det kanskje passe med et foredrag? Ta en titt på programmet – vi er sikker på at du finner noe som frister!

Vi legger opp til å ha en festivalkafé, og spesielt lørdag og søndag vil det være småting som skjer på festivalområdet på Fana Folkehøgskule. Japan Photo vil også kjøre et par CEWE fotobokkurs i løpet av festivalen. Det kan dukke opp småting fortsatt, men hovedprogrammet og workshopene er nå klare. Følg gjerne med oss på eventen vår på Facebook hvor vi vil legge ut nyheter og oppdateringer.

Ved spørsmål kan skjemaet på Fotofest i Vest sin kontaktside benyttes.

Velkommen skal dere være til fotofylte dager 13.–17. juni 2018!

Fotofest i Vest er et samarbeid mellom Kreativ Foto Bergen, JapanPhoto og Fana Folkehøgskule. Kreativ Foto Bergen er samarbeidspartner med NSFF, og tilbyr rabatterte priser for NSFF-medlemmer på sine arrangement.

Om skribenten

Unni Brekke

Medlem i Bekkalokket Fotoklubb. NSFF Årbokredaktør i perioden 2007–2015. ANSFF, ENSFF, EsNSFF, HonENSFF, Æresmedlem NSSF.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra vårrunden av NM i foto 2023 15. mars 2023
  Her er statistikk fra NM i foto, vårrunden 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Snart klart for innlevering til årets Nordiske Fotomesterskap! 20. februar 2023
  18. mars åpner innleveringen for det 7de Nordiske Fotomesterskap 2023. Som tidligere konkurreres det i to digitale klasser; farge og monokrom. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 6. Munken fotokonkurranse 2023 16. februar 2023
  Trondhjems Kameraklubb inviterer til 6. Munken 2023 – Trondheim nasjonale fotokonkurranse. Fristen for innlevering er 2. april. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vinnerne i NSFF x CEWE Photo Award 2022 er kåret! 1. februar 2023
  Vinnerne i den norske delkonkurransen av årets «Our world is beautiful» CEWE Photo Award er kåret: fjorårets sølvvinner Audun Nygaard klatret et trinn opp og stakk av med seieren! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Det blir treff i Trondheim 2.–4. juni 2023! 24. januar 2023
  Trondhjems Kameraklubb jubilerer og inviterer alle til film- og fototreff 2.–4. juni, med tema Mennesker og møteplasser. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )