Morten Leine med fotokunstutstilling

Morten Leine med fotokunstutstilling

Direktemedlem Morten Leine inviterer til utstilling «Mystikk i Sand» på H12 Galleriverkstedet, Oslo. Det blir vernissasje onsdag 17. januar kl 17:00–19:00, og utstillingen henger til og med 4. februar.

Fotografen uttaler:

– Jeg søker å fange det skjøre lyset og for å få skyggeeffektene. Strukturer, grovhet og farge variere etter hvor på strendene jeg befinner meg. I tillegg hvordan flo og fjære er. Summen av dette er med på å skape en mystikk. Noen bilder er mere sarte i sitt utrykk enn andre.

Er alltid på leiting etter ulike utrykk og «sinnsstemninger». Sandbildene er abstrakte i sin form. Bildene blir tatt i det bølgen trekker seg tilbake. Bølgen er som pusten, det gir oss liv, akkurat som bølgen gir meg ett nytt motiv.

Det gjelder å jobbe hurtig før neste bølge.

Åpningstider i perioden:
ons–fredag 16–19
lør–søndag 12–16

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )