Julemøte hos Bergen Fritidsfilmere med medaljedryss

Julemøte hos Bergen Fritidsfilmere med medaljedryss

Det var stor stas på julemøtet hos Bergen Fritidsfilmere da Norgesmester i film, Andreas Raknes, mottok sin pokal. Han oppnådde gull i klassen dokumentarisk film, mens Roy Morten Gleditsch fulgte tett på med sølvmedalje i samme klasse. Roy Arild Nilsen mottok gullmedalje som vinner av klassen fiksjonsfilm. Klubbens leder, Hilde Falkanger, mottok pokalen for årets klubb. NM-filmene ser du i denne artikkelen.

Det ble også delt ut premier i klubbkonkurransen Årets Flaxfilm. Flaxfilm er film som er levert og vist på klubbkvelder i løpet av året, og det var hele 38 filmer med i konkurransen. Premier ble også delt ut til året vinnere av klubbfilmkonkurranse.

Premier og diplomer ble overrakt av konstituert leder i NSFF Filmutvalg, Halvor Larsen.

På bildet ser du, fra venstre: Roy-Arild Nilsen, Andreas Raknes, Roy Morten Gleditsch, Hilde Falkanger og Halvor Larsen.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )