Fotomaraton i Bergen 7. oktober

Fotomaraton i Bergen 7. oktober

Bekkalokket Fotoklubb og Japan Photo inviterer til mini-fotomaraton lørdag 7. oktober. Arrangementet avsluttes med en uformell sammenkomst på kvelden.

Vi håper du som er interessert i foto har lyst til å bli med oss på dette uformelle fotomaratonet. Alle er velkommen, uansett om du har fotografert mye eller lite, om du har spesielle interesser innen foto, eller liker å ta bilder av alt og alle. Det er ikke nødvendigvis den dyktigste teknikeren som vinner, men den som har tolket temaet best. Temaene kan tolkes vidt; det er helt opp til deg!

Tre temaer blir gitt, og det skal tas ett bilde til hvert tema. Oppgavene skal løses i riktig rekkefølge: først tema 1, så tema 2 og til sist tema 3. Du kan bruke hvilket kamera du vil, så lenge kameraet har en minnebrikke. Husk å starte dagen med tom minnebrikke; det er kun fotomaratonets tre bilder som skal være på brikken ved innlevering. Det er ikke tillatt å redigere bildene. Formatet skal være JPG.

Oppmøte og deltageravgift

Oppmøte utenfor Japan Photo i Olav Kyrres gate 41. Startkontingent kr 100 betales kontant eller med Vipps til 124953.

Innlevering og premiering

Innlevering skjer i Bekkalokket sine lokaler i Nordnes Bydelshus, Klosteret 2, mellom klokka 14 og 15. Juryeringen gjøres live. Vinnerne i hvert tema premieres etter avsluttet juryering. Japan Photo stiller med premier.

Trenger du motivasjon?

Hvorfor skal akkurat du være med på fotomaraton:

  • Du kommer til å utfordre deg selv
  • Du kommer til å få kontakt med fremmede for å ta akkurat det bildet du har planlagt
  • Du kommer til å få nye bekjentskaper som alle har samme interesse som deg

Det blir anledning til å kjøpe enkel mat, drikke og kaffe i Bekkalokkets lokaler fra klokka 14. På kvelden blir det en uformell fest for de som har lyst. Drikke tar du med selv, og så spleiser vi på pizza.

Følg arrangementet på Facebook: Fotomaraton

Bekkalokket fotoklubb logo

Bekkalokket Fotoklubb – en klubb med høy aktivitet og engasjement

Klubbens formål er å fremme og ivareta medlemmenes fotokunnskap og interesse, samt å skape et godt og positivt miljø. Klubben skal være politisk uavhengig. Vi holder til i Nordnes Bydelshus på Klosteret, Nordnes i Bergen og har møter hver torsdag.

I tillegg til ukentlige møter arrangeres helgekurs og inspirasjonsdager hvert år. I 2013 inngikk klubben et samarbeid med «Bergen Kreative Fagskole» og «Galleri 3,14». Det førte til flere interessante klubbkvelder med tema rundt den kreative prosess.

Hva ønsker klubben av aktive medlemmer?

  • At du er aktiv fotograferende.
  • At du tar med bilder som vises på medlemsmøtene.
  • At du av og til kan ta på deg verv i styret eller utvalg samt dugnad i klubben.
  • At du deltar i klubbens sosiale aktiviteter og/eller turer.

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )