Kari Mikalsen med fotoutstilling i Østfold

Kari Mikalsen med fotoutstilling i Østfold

Kari Mikalsen

Kari Mikalsen

I forbindelse med familiedag på Hvidsten gård og Roald Amundsens minne, er Kari Mikalsen blitt invitert til å ha fotoutstilling i Bryggerhuset på gården. Utstillingen er åpen under hele arrangementet på dagtid, samt før og etter Erik Andre Hvidstens konsert på kvelden (se eget Facebook-arrangement for detaljer om familiedagen og konsertene). Fotoutstillingen er også åpen på søndag.

Åpningstider:
Lørdag 18. juni kl. 12.00 — 17.00 og kl. 19.00 — ca. 22.30
Søndag 19. juni kl. 11.00 — 15.00

Veibeskrivelse på Google Maps.

Kari sier om seg selv:
«Jeg har i mange år hatt fotografering som hobby og vært aktiv i amatørfotomiljøet i Bergen. Nå har jeg flyttet tilbake til Østfold og bosatt meg i Fredrikstad. Dette blir første gang jeg stiller ut bilder her hjemme.»

Fra opphenging av utstillingen:

Kari Mikalsen: opphenging av utstilling

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22). Webmaster NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )