Kari Mikalsen med fotoutstilling i Østfold

Kari Mikalsen med fotoutstilling i Østfold

Kari Mikalsen

Kari Mikalsen

I forbindelse med familiedag på Hvidsten gård og Roald Amundsens minne, er Kari Mikalsen blitt invitert til å ha fotoutstilling i Bryggerhuset på gården. Utstillingen er åpen under hele arrangementet på dagtid, samt før og etter Erik Andre Hvidstens konsert på kvelden (se eget Facebook-arrangement for detaljer om familiedagen og konsertene). Fotoutstillingen er også åpen på søndag.

Åpningstider:
Lørdag 18. juni kl. 12.00 — 17.00 og kl. 19.00 — ca. 22.30
Søndag 19. juni kl. 11.00 — 15.00

Veibeskrivelse på Google Maps.

Kari sier om seg selv:
«Jeg har i mange år hatt fotografering som hobby og vært aktiv i amatørfotomiljøet i Bergen. Nå har jeg flyttet tilbake til Østfold og bosatt meg i Fredrikstad. Dette blir første gang jeg stiller ut bilder her hjemme.»

Fra opphenging av utstillingen:

Kari Mikalsen: opphenging av utstilling

Om skribenten

Birgit Fostervold

Nestleder i NSFF, redaktør for NSFF Magasin og nsff.no. Medlem i Homborsund fotoklubb. Ivrig entusiast med forkjærlighet for rust og patina. Ser gjerne verden i et bøyd perspektiv, gjennom diverse Lensbaby-optikk.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )