Gravatar – slik får du profilbilde

NSFF Magasin er drevet med WordPress, et av de mest benyttede publiseringssystemene på nett. WordPress har mange nyttige funksjoner og tillegg – en av disse er muligheten for å bruke et profilbilde. Dette bildet fungerer slik at det knyttes til den e-postadressen du bruker når du bidrar med artikler og/eller kommentarer her på nettstedet. Det er et eksternt programtillegg som styrer dette, og du må aktivere det ved å registrere deg ved gravatar.com. Her forklares fremgangsmetoden.

Når du nå har knyttet et bilde til en e-postadresse vil dette bildet vises på alle nettsteder som har Gravatar knyttet til publiseringsløsningen sin. Det eneste du må passe på er å bruke den registrerte e-postadressen når du kommenterer eller skriver. Dersom du ønsker det kan du legge til flere e-postadresser på Gravatar-kontoen din, og bruke andre profilbilder til disse. Det kan f.eks. være at du har to hobbyer, og ønsker å bruke ulike profilbilder for disse to.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • Statistikk fra vårrunden av NM i foto 2023 15. mars 2023
  Her er statistikk fra NM i foto, vårrunden 2023 Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Snart klart for innlevering til årets Nordiske Fotomesterskap! 20. februar 2023
  18. mars åpner innleveringen for det 7de Nordiske Fotomesterskap 2023. Som tidligere konkurreres det i to digitale klasser; farge og monokrom. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • 6. Munken fotokonkurranse 2023 16. februar 2023
  Trondhjems Kameraklubb inviterer til 6. Munken 2023 – Trondheim nasjonale fotokonkurranse. Fristen for innlevering er 2. april. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vinnerne i NSFF x CEWE Photo Award 2022 er kåret! 1. februar 2023
  Vinnerne i den norske delkonkurransen av årets «Our world is beautiful» CEWE Photo Award er kåret: fjorårets sølvvinner Audun Nygaard klatret et trinn opp og stakk av med seieren! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Det blir treff i Trondheim 2.–4. juni 2023! 24. januar 2023
  Trondhjems Kameraklubb jubilerer og inviterer alle til film- og fototreff 2.–4. juni, med tema Mennesker og møteplasser. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )