Gravatar – slik får du profilbilde

NSFF Magasin er drevet med WordPress, et av de mest benyttede publiseringssystemene på nett. WordPress har mange nyttige funksjoner og tillegg – en av disse er muligheten for å bruke et profilbilde. Dette bildet fungerer slik at det knyttes til den e-postadressen du bruker når du bidrar med artikler og/eller kommentarer her på nettstedet. Det er et eksternt programtillegg som styrer dette, og du må aktivere det ved å registrere deg ved gravatar.com. Her forklares fremgangsmetoden.

Når du nå har knyttet et bilde til en e-postadresse vil dette bildet vises på alle nettsteder som har Gravatar knyttet til publiseringsløsningen sin. Det eneste du må passe på er å bruke den registrerte e-postadressen når du kommenterer eller skriver. Dersom du ønsker det kan du legge til flere e-postadresser på Gravatar-kontoen din, og bruke andre profilbilder til disse. Det kan f.eks. være at du har to hobbyer, og ønsker å bruke ulike profilbilder for disse to.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • NM i foto, Årets klubb 2021 17. november 2021
  Beste klubb i haustrunden samt samanlagt – og dermed Årets klubb 2021 – er Skodje fotoklubb. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Norgesmeister i foto 2021 17. november 2021
  Norgesmeister i foto 2021 er kåra. I år var det tett mellom 1. og 2. plass i både NM og ungdomsklassen, der berre eit poeng skiljer. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Resultat frå haustrunden NM i foto 2021 16. november 2021
  I haustrunden av NM i foto 2021 vart det levert inn 4884 bilder fordelt over 8 klassar, inkludert ungdomsklassen. Resultata er no klare. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Statistikk fra haustrunden NM i foto 16. oktober 2021
  Her er statistikk frå NM i foto, haustrunden 2021. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • To nasjonale fotokonkurranser med NSFF-poengmuligheter 9. oktober 2021
  NSFF vil minne om Digitalis 2021 og Bodø Nasjonale 2021, som begge gir poeng mot NSFF-hederstegn. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )