Film- og fototreff Bergen 2022

Velkommen til nasjonalt film- og fototreff i Bergen 2022
Arrangør: Bekkalokket Fotoklubb
Tidspunkt: 6.–8. mai

Sosialt og inspirerende treff!

Bekkalokket Fotoklubb har den store glede å invitere til film- og fototreff i vakre, pulserende Bergen by mellom de syv fjell. Byen med vakker vårblomstring og unik urban atmosfære. Opplev yrende uteliv, de spennende smauene og fredet bygninger som befinner seg på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Besøk treffets egen nettside for oversikt over program og foredragsholdere

Overnattingspakke på Scandic Ørnen, Bergen

Vi har inngått avtale med hotell Scandic Ørnen med flott beliggenhet like ved Bergen Storsenter og Bergen Jernbanestasjon. Frokostbuffeten på hotellrestauranten Aquila omfatter flere enn hundre ulike matvarer med fokus på økologiske produkter. Roast Restaurant & Bar i toppetasjen tilbyr sjømat fra Nordsjøen og et utvalg av grillet kjøtt. Bryggen, som ligger på UNESCOs verdensarvliste, er bare tretten minutters gange fra hotellet. Fløibanen ligger 1 kilometer unna.​

Klikk her for å booke hotellrom. Bruk bookingkode: BBEK060522 for spesialpris. Rommene kan bookes frem til og med 10. april 2022.

  • Dobbeltrom 1 person kr 1480,– (inkl. frokost)
  • Dobbeltrom 2 personer kr 1680,– (inkl. frokost)

Ved oppgradering av hotellrom fra kr 200,– per rom per natt. For forlenget opphold utover fredag til søndag må høyere priser forventes. Det er mye som foregår i Bergen denne uken, blant annet Gullruten og Nordiske mediedager.

Bekkalokket FK

Pris for hele treffet: kr. 2700,–
Dette inkluderer all aktivitet på treffet samt lunsj pluss kaffe og snacks gjennom dagen, men IKKE overnatting.

  • Om du ikke ønsker å delta på middag fredag kveld på hotellet trekker du fra kr. 425,–. Ønsker du å ta med en ledsager legger du til kr. 425,–.
  • Om du ikke ønsker å delta på festmiddag på Fløien Folkerestaurant lørdag trekker du fra kr. 675,–. Ønsker du å ta med en ledsager legger du til kr. 675,–.

Betal til kontonummer: 3624.53.02120 – betaling gjelder som påmelding.
Du må i tillegg sende e-post til kasserer@bekkalokket.no med navn på den/de påmeldt/e og hva du ønsker å delta på av middag fredag og lørdag. Oppgi også eventuelle spesielle matbehov eller -allergier.

Påmeldingsfrist er 20. mars 2022. Du vil motta en bekreftelse når påmeldingen er registrert.​

Bergen Bryggen landstreff