Rolf Støa

rolf-stoa2 Rolf Støa holder foredrag og bildevisninger for bedrifter, foreninger, fotoklubber og eventuelle andre interesserte.

Tema er gleden ved å fotografere

I mine foredrag fokuserer jeg mye på gleden/opplevelsen jeg har med å ta bilder, hva jeg ser etter, hvordan jeg angriper motivene, hvordan jeg komponerer mm. Målet er å gi publikum ny lyst til å komme seg ut lage egne nye bilder.

Priser

Prisen jeg tar er kr. 4.000,-for en kveld for foredraget og kjøregodtgjørelse etter statens satser for foreninger, bedrifter etc.

For fotoklubber, som stort sett lever av medlemskontingent, tar jeg kr. 2.500,- for foredraget og en kjøregodtgjørelse på kr. 2,- pr. km. Knapt halvparten av statens satser.

Prisen er for en kveld. Lengden på programmet tilpasses da klubbens ønske. Om det skal være en time før kaffepause eller om de ønsker foredrag både før og etter pausen.

Nevnte kilometergodtgjørelse gjelder når reiseveien ikke er for lang og jeg kan kjøre tur/retur hjemmet uten overnatting (røfflig 15 mil rundt Oslo). Ved lengre turer vil jeg gjerne ha dekket overnatting. Ved turer til andre landsdeler vil jeg ha dekket normale reisekostnader med fly samt overnatting. For fotoklubber krever jeg ikke diett; mat skal jeg jo ha likevel. (Bedrifter blir avkrevd diett.)

Se facebookside og fotoblogg for en forsmak

Jeg finnes også på Facebook og har en blogg hvor jeg legger ut en del bilder om noen er interessert i å se hva de kan forvente. Som man vil se dreier det seg i stor grad om motiver hentet i naturen. Store og små landskaper, form og farge, lys og stemninger.

Rolf Støa
r-stoea@online.no

NSFF Magasin

Finn en klubb!

Sponsor:

CEWE JapanPhoto