Kairos Workshops

Gjør personlige inntrykk til fotografiske uttrykk

Kairos Workshops® holder eventyrlige og berikende fotokurs både ute i virkeligheten og i bokform. Bli bedre kjent med verden, deg selv og nye mennesker ved å bruke kameraet som verktøy.

Torkil Færø (lege og fotograf) og Tone Solholm (fotograf og grafisk designer) kombinerer sine mangeårige yrkeserfaringer med en dyptgående fotokunnskap. Slik skapes en kruttpakke av innsikt og inspirasjon som vil gi næring til din fotografiske utvikling. Finn gleden ved å bruke kameraet til å leve et rikere, mer helsebringende liv! 

Ønsker du å utvikle deg fotografisk og personlig? Vil du gjøre det sammen med andre?


Da er Kairos Workshops noe for deg. Våre destinasjonsworkshops tar deg med til eksotiske steder utenlands såvel som mer hjemlige trakter i vårt eget land. Å oppsøke kultur og spennende reisemål med kamera gjør at vi tar inn opplevelsene mer intenst. Flere av våre deltakere har produsert egne fotoutstillinger og fotobøker – og har hatt god nytte av vår Prosjekthjelp (les mer om Prosjekthjelp lenger ned i teksten). Vi brenner for det vi driver med, og det vil du merke.

Torkil Færø og Tone Solholm, Kairos Workshops

Begge har hatt separatutstillinger og deltatt på en rekke gruppeutstillinger i inn- og utland. Vi har gitt ut 7 bøker: House CallsThe Giants’ Living RoomSong of Seikilos, Cinnamon Waves og workshopbøkene Fotografér! og Fotografér familien din! og Kamerakuren.

Etter å ha har hatt gleden av å delta på ca 30 fotografiske workshoper med mange av verdens fremste fotografer, startet vi Kairos Workshops i 2014. Så langt har vi holdt om lag 50 fotoworkshoper i 10 land. Å se gløden hos deltakerne vokse til en skapende flamme gjør oss overbevist om at vi har verdens beste jobb.

På workshop lærer du å bruke styrkene dine til å skape bilder som snakker til hjertet

Workshops er gode kilder til påfyll. Her trenes evnen til både å se og snakke bildets språk. Vi vil at du som er interessert i fotografi skal være med og videreutvikle din visuelle stemme. Fra erfaring vet vi at den vokser best i omgivelser borte fra medias støy og dagliglivets rutiner. Et sted der grunnen er beredt med inspirasjon og konsentrasjon. Et sted der det eneste du trenger å logge deg på – er deg selv. Du er hjertelig velkommen!

Helgeworkshop for fotoklubb

Helgeworkshop hos fotoklubb – fredag kveld, lørdag, og søndag formiddag – for kr 20.000,-.
Reise (fra Oslo) og eventuell overnatting for oss kommer i tillegg.

Foredrag

Ta kontakt dersom dere ønsker foredrag.

Workshops

Vi kan tilby 10 % rabatt på selve kursavgiften ved deltagelse på en av våre ordinære workshoper.
Dine utgifter til reise, overnatting og kost inkluderes ikke i dette tilbudet.

Portfoliovurdering

Besøk hos fotoklubb for portfoliokveld: 20-30 minutters portfoliovurdering per deltaker, kr 500,-/person.

Bøker

Bøkene våre er til salgs gjennom egen nettbutikk og under foredrag. Vi tilbyr medlemmer i NSFF rabatter ved bestilling via e-post tone@kairosworkshops.com:

  • 10 % rabatt ved enkeltinnkjøp
  • 20 % rabatt ved samlet innkjøp fra fotoklubber på mimimum 10 bøker til én leveringsadresse.

Prosjekthjelp

Skal du lage bok eller utstilling? Når alt arbeidet du har lagt ned skal presenteres er det kritisk at sluttproduktet blir så godt som overhodet mulig. I prosessen fram til endelig produkt er det en del steg som er smart å gå sammen med en erfaren profesjonell. Eksempler på dette er kuratering, konseptutvikling, design og produksjon.

Tone Solholm kan dette faget fra bunnen av og har lang fartstid som grafisk designer for små og store kunder, både private og offentlige. Hun har designet for et bredt kundespekter – eksempelvis fra kunst- og kulturliv, helsesektoren, statlige aktører og reiseliv. Hun har jobbet for fotografer, enkeltforetak, store bedrifter, profesjonelle og frivillige organisasjoner. Se mer på nettsiden vår omkring Prosjekthjelp.

Spørsmål? Ta kontakt!

Vi håper du både finner inspirasjon og fotograferingslyst gjennom våre workshoper og bøker. Ikke nøl med å ta kontakt om det skulle være noe du lurer på. Send e-post til: tone@kairosworkshops.com

NSFF Magasin

Finn en klubb!

Sponsor:

CEWE JapanPhoto