30% rabatt på Luminar fra Skylum

Luminar 4 er en innovativ redigerings-app som gjør det enkelt og moro å lage fotokunst. Oppdag ett-klikks-justeringer, et intuitivt grensesnitt og kreative verktøy drevet av Artificial Intelligence. Fotografer over hele verden bruker Luminar 4 for å løfte uttrykket i sine bilder – bruk mindre tid på redigering og fokuser i stedet på det du virkelig elsker!

Luminar 4 har et elegant, omfattende brukergrensesnitt som gjør det enkelt å bla gjennom og rangere bilder. Du kan synkronisere alle redigeringene dine på tvers av bilder, mapper og samlinger. Bruk tid på kreativitet, ikke på slitsom redigering! 100+ kraftige verktøy og funksjoner for kreativ og profesjonell redigering ligger innebygget, eksempelvis:

  • arbeid med RAW-format (støtte for mer enn 1000 kameraer)
  • importer og eksporter alle standard bildeformater, inkludert PNG, TIFF, JPEG, JPEG-2000, PSD, PDF
  • del direkte til e-post, Messenger og SmugMug
  • juster eksponering, klarhet, kontrast, høydepunkter og skygger
  • bruk maskeringsalternativer for å retusjere avgrensede områder
  • lagre og endre dine egne innstillinger, kalt «Looks»
  • slett uønskede objekter
  • organiser og ranger bildene dine for enkel administrasjon
Luminar logo
Med medlemskap i en NSFF-tilknyttet klubb kan du kjøpe Luminar 4 fra Skylum med 30% rabatt. Kontakt din klubbleder for rabattkoden.

Et abonnement gir deg tilgang til alle Luminar-verktøy og funksjoner. I tillegg vil du regelmessig få spesielle Creative Extras – himler, teksturer, looks og mer – som inspirerer kreativiteten din.

Luminar 4 AI portrait enhancer

Automatisk portrettretusjering

Forsterk den naturlige skjønnheten i portrettene dine med AI Portrait Enhancer. Du kan lysne og smalne ansikter, fjerne mørke sirkler og røde øyne, justere leppefargen og definere bryn med enkle automatiske grep, og uten komplekse manuelle valg.

Klikk på bildet over for å se verktøypanelet.

Luminar 4 AI skin enhancer

Perfekt hud på sekunder

Menneskebevisst teknologi i AI Skin Enhancer – unik for Luminar 4 – oppdager eventuelle ufullkommenheter, jevner ut huden og fjerner pletter mens du beholder en naturlig hudtekstur. Det er ingen behov for maskering.

Luminar 4 AI structure

Fremhev detaljer på en smartere måte

AI Structure oppdager områder i bildet ditt som kan dra nytte av forsterking av detaljer. Oppnå en rik bakgrunn og legg til drama – uten maskering og uten å påvirke mennesker i bildene dine.

Luminar 4 AI sky replacement

Erstatt kjedelig himmel med ett klikk

Det smarte AI Sky Replacement-verktøyet markerer himmelen i bildet ditt med presisjon. Bytt ut kjedelig himmel med et av alternativene som følger med Luminar, eller last opp din egen. Himmelen din kan være overskyet, solrik eller til og med stjernefylt – nå har DU ansvaret for været!

L4 Sun Rays

Lysne et bilde med solstråler

Legg til en realistisk sollysskilde og flytt den rundt i bildet. Se volumetriske solstråler som siver magisk mellom gjenstander som trær og bygninger.

Klikk på bildet over for å se verktøypanelet.

L4 Filter

Legg til teksturer og filtre

Sammen med farger, omgivelser og teknikk har teksturer og filtre en dramatisk innvirkning på sluttresultatet. Bruk dette visuelle designelementet for å gjøre bildene dine virkelig skiller seg ut.

Skap en stemning med forhåndslagede stiler

Luminar gir innebygde stiler for enhver smak og behov. Velg mellom over 60 innebygde «Looks» typiske for enhver fotografisjanger for å oppfylle din kunstneriske visjon, eller last ned hundrevis av ekstra Looks fra Luminar Marketplace. Skap en helt ny atmosfære i bildene dine uten å kaste bort tid!

Forbedre bildet ditt på sekunder

Gjør dusinvis av viktige justeringer ved hjelp av glidebrytere. Forbedre et bilde med Accent AI og få realistiske, naturlige resultater.

Luminar 4 kan installeres som frittstående applikasjon og som plugin til en rekke bildebehandlingsprogram. Programvaren fungerer både på Windows og Mac.