15% rabatt hos ON1.com

ON1 Photo RAW 2020 – Fotografi på din måte

ON1 gir deg kontroll over fotografiet ditt og hva som betyr noe for deg – det er Fotografi på din måte! ON1 er et åpent system som gir deg kontroll over bildeorganisering, lagring, redigering, kreativ stil og kjøpsmetode. ON1 vil aldri bli en abonnementsmodell.

Støttede filformater

ON1 Photo RAW 2020 støtter råfiler for over 800 kameraer. Støttede filformater inkluderer også JPEG, TIF, PSD, PSB, PNG og DNG. Photo RAW 2020 fortsetter også å jobbe sømløst innenfor dagens arbeidsflyt for fotografering. Versjon 2020 kan brukes som en plug-in for Adobe® Lightroom® Classic CC, Photoshop® og Apple Photos uten å kjøpe en ny plugin-versjon. ON1 Photo RAW 2020 er også perfekt for de som leter etter en frittstående arbeidsredigeringsløsning for fotoredigering.

Luminar logo
Med medlemskap i en NSFF-tilknyttet klubb får du 15 % rabatt på dine kjøp hos ON1.com. Kontakt din klubbleder for rabattkoden.

Ny AI-matching

Match hvordan raw-bildene dine ser ut til det du så på baksiden av kameraet. Funksjonen oppdager automatisk om du har fotografert i svart-hvitt eller med et kreativt filter.

Forbedret raw-behandling for Fujifilm

Avkodingen av Fujifilm X-Trans rawfiler er forbedret for å redusere ulike typer støy (som «scalloping»).

Nye tilpassede kameraprofiler

Oppnå forutsigbare, naturlige fargeresultater ved å lage tilpassede profiler for kamera og lamper. Vi har inngått samarbeid med X-Rite, lederen innen fargestyring, for å gjøre dette enkelt. Fotografer et X-Rite-mål, importer det deretter til ON1 Photo RAW, og send det deretter til X-Rite Camera Profiler-programvaren for å lage en tilpasset kameraprofil.

Nytt værfilter

Med det nye værfilteret i Effects kan du legge til regn, snø og tåke til bildene dine og skape en realistisk stemning.

Ny utskriftsmodul

Skriv ut kontaktark, veggbilder eller kombiner flere bilder i en kollasj; den forbedrede utskriftsdialogen takler alt. Skriv enkelt ut enkeltbilder eller flere bilder på ett papir. Før utskrift kan du legge til vannmerker og foreta oppskarping.

Nytt fokusmaskeoverlegg

Nå kan du enkelt se hva som er i fokus i bildene. Det nye Focus Mask-overlegget markerer områdene med best fokus med grønt, slik at du kan sammenligne like bilder og raskt plukke ut det skarpeste.

AI-autotoning

Den nye algoritmen gjør en mye bedre jobb på alle typer bilder, og styrer også styrken på justeringen etter ønske. Ved å analysere tusenvis av bilder har algoritmen lært hvordan man kan gjøre en enda bedre jobb, spesielt på vanskelige bilder.

Trendy og populære presets

Over 100 nye utseendestiler kuratert fra dagens hotteste fotografiske trender. Vi har også lagt til mange nye himler, bakgrunner og teksturer for kreativ maskering.

Bedre støyreduksjon

Den nye topp moderne algoritmen for støyreduksjon kan redusere støy, både farge og lysstyrke uavhengig av hverandre, samtidig som detaljene opprettholdes, selv med dagens ultra-ISO-kameraer.

Nytt kanalmikserfilter

For presise svart / hvitt-konverteringer, kanalbytter for infrarødt, eller skift hele fargeområder.

Nye tidslinjealbum

Det har aldri vært enklere å utforske bildene dine etter dato. De nye automatiske tidslinjealbumene organiserer bildene dine etter år, måned og dag.

Mer språkstøtte

ON1 Photo RAW er nå oversatt til elleve språk. Det støtter engelsk, tysk, spansk, fransk, japansk, koreansk, forenklet kinesisk, russisk, portugisisk, italiensk og nederlandsk.

Hastighets- og ytelsesoppdateringer

Det går opptil to ganger raskere enn før å åpne raw-filer i redigeringsmodus. Bruk av pensel er jevnere, selv på integrerte grafikkort.

SmugMug-integrering

Velg bilder og videoer, og publiser dem deretter til et av SmugMug-galleriene dine. Lag nye gallerier og kontroller størrelsen på bildene du laster opp.

Nytt fargebalansefilter

Fjern kryssfarge fra skygger eller høylys, eller lag unike duoton- eller tritonnyanser ved å justere fargen og lysstyrken på høylys-, mellomtone- eller skyggepartier.

Nytt Sun Flare-filter

Legg til realistiske solflekker, strølys og bokeh til bildene dine, generert fra bilder fra den anerkjente fotograf og pedagog Matt Kloskowski.

Ny kartvisning

Se hvor bildene dine ble tatt på et kart, utforsk fotolokasjoner og legg til metadata for bilder til bilder som ikke har GPS-metadata. Du kan til og med søke etter stedsadresse for å finne bilder raskt, uten å måtte legge til ytterligere metadata.

Andre forbedringer

Før/etter splitt-forhåndsvisning, kontroller styrke på presets i egen presetvisning, Windows-installasjonsprogrammet gir nå muligheten til å installere på selvvalgt område, UNC-stier for Windows, Lossy Canon CR3-støtte, visualiser penselstrøk med et rødt overlegg. Støtte for nye kameraer og objektiv.

Pris og tilgjengelighet

ON1 Photo RAW 2020 fungerer med både Mac og Windows og har evigvarende lisens for aktivering på opptil fem datamaskiner. En gratis 30-dagers prøveperiode uten vannmerke og uten å legge inn kredittkort er tilgjengelig fra ON1-nettstedet.

Følg med på livssyklusfunksjonene ON1 – 2020

ON1 planlegger å gi ut flere gratisoppdateringer til ON1 Photo RAW. Her er en titt på de nye funksjonene som for øyeblikket er planlagt lagt inn som oppdateringer i versjon 2020.

  • Ny ON1 Photo Mobile Integration: Ta rawbilder på smarttelefonen din ved hjelp av pro-nivå-kontrollene du er kjent med fra systemkameraer. Fotoredigeringsverktøy for farge og tone, forbedre skygger, fjerne distraksjoner eller legge til vignetter fra ON1 Photo RAW vil også være tilgjengelig i den nye ON1 Photo Mobile 2020-appen.
  • Ny ON1 Sync Service Integration: Se og rediger bilder på alle enhetene dine uten å lagre dem i skyen eller et lukket system. Du velger om bildene skal lagres dine på din bærbare, stasjonære, eksterne stasjon, sky eller mobiltelefon, og ON1 Sync vil ta seg av resten. Denne nye tjenesten vil også synkronisere album, forhåndsinnstillinger og mer mellom alle enhetene dine. ON1 Sync 2020 gir deg fordelene med skyen og lar deg kontrollere hvor bildene dine befinner seg.
  • Nye AI-integrasjoner: Inkluderer nye teknologier for raskere bildeorganisering, erstatning av himmel, objektgjenkjenning, fargeforbedringer og retusjering av hud.
  • Ny ON1-videointegrasjon: Bruk den kraftige nettleseren i ON1 Photo RAW for å laste ned, forhåndsvise og administrere videofiler så vel som stillbilder. Send dem sømløst til ON1 Video 2020, den eneste videoredigereren som er laget spesielt for fotografer (kommer snart!).