Laster

Fotoprosjekter

Nyeste

Prosjekt: Dynamikk og Harmoni

I fotoserien "Dynamisk harmoni" spiller Tom Erik Smedal og den profesjonelle danseren Jeanett Wesstøl på de kompositoriske motsetningene dynamikk og harmoni.

Filmprosjekter

Nyeste

Reisebrev

Nyeste

Kurs og foredrag

Nyeste

Kairostreff på Galleri Balder i Oslo

Velkommen til nytt Kairostreff 22. november. Det blir besøk på Rune Johansens utstilling, som henger på Galleri Balder i Oslo, med påfølgende kafétreff for de som vil.

NSFF-klubber

Nyeste

NSFF-medlemmer

Nyeste

RSS SISTE FRA NSFF.NO

 • 17.mai utenom det vanlige 16. mai 2020
  Film 17.mai  slik det er i år! Filmutvalget ønsker at du sender inn din 17.mai-film! I år blir 17.mai helt spesiell. De store samlingene er borte, men det er mange fine lokale ting som skjer. Film det – levér filmen inn i vårt innleveringssystem. Selvsagt er det gratis. Det vanker en liten premie (eller to) […]
 • Boka 2680 Vågå til spesialpris 12. mai 2020
  Forlaget Bokstav og Bilde as slår til med knalltilbud for NSFF-medlemmer: boka som feirer 30-årsjubileet til Morten Krogvolds workshoper på Vågå tilbys nå til spesialpris, bestill den for kun 350 kroner! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • NM i foto 2020 vårrunden; resultatet fra digitale klasser 12. mai 2020
  Resultatet frå dei digitale klassane av NM i Foto, vårrunden 2020 er klare. Sjå resultata og bildekatalogar her! Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • CEWE Japan Photo med gratis fotobok-webinar for NSFF 11. mai 2020
  CEWE Japan Photo holder gratis webinar i CEWE fotobok for medlemmer i NSFF, 20. og 27. mai. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.
 • Vedrørende vårrunden av NM i foto 2020 3. mai 2020
  Resultat frå vårrunden av NM i foto 2020 var planlagt publisert innan 3. mai, men er dessverre forsinka. Dette er med bakgrunn i at koronapandemien har ført til at juryen ikkje har kunna vurdert papirklassane. Besøk nsff.no for mer informasjon fra Norsk Selskap for Fotografi.

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )

 • NFM2020-Resultater 15. mai 2020
  NFM2020-Resultater Nordisk mester i Fotografi 2020 Farger: Marc Sabat, FinlandMonokrom: Marc Sabat, FinlandAlle i NFFF gratulerer! Premierte (Awards) FargerPremierte (Awards) MonoAksepterte bilder Color og Mono(Sortert på Klass/seksjon, land og etternavn) Vinnere av ‘beste klubb’ Premie: Gullmeldalje + €1000  for hver klasse De tre beste klubbene i hvert land 
 • Nordisk Fotomesterskap 2020 1. mars 2020
  Nordisk Fotomesterskap 2020 Innleveringen er avsluttet, og denne gang ble det ‘all time high’, med 560 autorer. Juryen takker for alle bidrag og gleder seg til å starte. Planen er at resultatene skal være klare 15. mai her på vår hjemmeside. Pga. korona/Covid-19, er det en viss risiko for at juryen ikke klarer dette. Vi […]
 • Petri Damstén 17. desember 2019
  Petri Damstén This is a photo series about the life of an artist and struggles that might come along with it. I got a project grant from NFFF (Nordic Society of Photography) for this project in early 2019. I have gathered ideas during the year 2019 and now I have been working with this set […]